Private label

Huolehdimme puolestanne koko tuotantoketjun suunnittelusta valmistukseen

Me suunnittelemme ja valmistamme yrityksille ihonhoito-, kosmetiikka– ja hygieniatuotteita toiveiden sekä tarpeiden mukaan. Tuotteen voi toteuttaa joko omalla tuotemerkillä tai yrityksen logolla. Tuotteisiin on mahdollista hankkia Suomalaisen työn liiton myöntämä Avainlippu-merkki. Lisäksi kaikki tuotteemme ovat vegaanisia.

Tuotekehitysprojekti valmiiksi tuotteeksi kestää muutamista viikoista muutamaan kuukauteen riippuen ideasta ja sen toteuttamisen toiveista.

Tuotteen suunnittelu

Private Label -tuote suunnitellaan omien mieltymystenne mukaan. Lopulliseen tuotteen koostumukseen, tuoksuun, kokoon ja ulkonäköön on mahdollista vaikuttaa valtavasti. 

Mikä tuote?shampoo, hoitoaine, hoitosuihke, pesuneste, hair & body -suihkusaippua, vartalovoide, jalkavoide, kasvovoide, kasvojen puhdistusaine tai jotain muuta
Hajustettu vai hajusteeton?• hajusteeton
• naisille suunnattu tuoksu (esim. ruusu)
• miehille suunnattu tuoksu (esim. ice water)
• unisex tuoksu
Halutaanko aktiiviaineita?Tarjoamme laadukkaita aktiiviaineita tuotteisiin. Kysy meiltä suosituslistausta, niin räätälöimme toiveiden mukaisen koostumuksen tuotteelle.
Tuotteen koko100 ml, 200 ml, 250 ml, 300 ml, 500 ml, 1 L, 3 L, 5 L jne.
PakkausPullo tai tuubi. Korkilla, pumpulla tai suihkepumpulla.
EtikettiVoitte suunnitella tuotteen visuaalisen ilmeen itse, käyttää omaa suunnittelijaa tai voimme tarjota yhteistyökumppaniemme suunnittelupalveluita käyttöönne.

Kiinnostuitko? Jos haluat jutella asiasta lisää, niin ota meihin yhteyttä!

050 543 28118
info@lifehair.fi


"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Sähköposti*