Varainhankinta

Yksilöllistä ilmettä varainhankintaan

Seuroille, luokille ja yhdistyksille


Lifehair Oy tarjoaa kotimaisen ja yksilöllisen tuotevaihtoehdon varainhankintaan. Meillä kaikilla on toiveita ja unelmia. Niiden sanoittaminen auttaa pitämään tavoitteet kirkkaana mielessä ja kertoo myös tukijoukoille vahvasta tahtotilastanne. Meiltä löytyy kaksi helppoa vaihtoehtoa toteuttaa varainhankintaa:

1. Yhdessä suunniteltu varainhankintatuote
2. Varainhankinta ilman omaa tuotetta1. Yhdessä suunniteltu varainhankintatuote

Suunnitellaan yhdessä tuotteellenne teidän ilme. Kerrotaan samalla tarinanne, joka liittyy juuri tähän varainkeruuseen. Tarjoamme teille laadukkaan tuotteen, joka on Suomessa suunniteltu ja valmistettu, vegaanisista raaka-aineista ja ilman eläinkokeita.

Vaihe 1. Valitkaa yhteyshenkilö

Yhteyshenkilö asioi kanssamme. Yhteyshenkilö toimittaa ohjeiden mukaiset kuvat ja tekstit etikettiin.

Vaihe 2. Suunnitellaan yhdessä teidän tuotteenne

Valmistamme sille laadukkaan sisällön.

Vaihe 3. Myynnin aloittaminen

Toimitamme valmiit tuotteet 2-3 viikossa yhteyshenkilön toivomaan osoitteeseen, jonka jälkeen myynti voi alkaa.

Helpoiten tuotteen myynti onnistuu omalle perheelle, sukulaisille, tuttaville, ystäville ja vanhempien työkavereille tai järjestämissänne tapahtumissa.

Varainkeruu koululuokalle

Ennen keräsimme rahaa erilaisilla tapahtumilla ja myyjäisillä. Korona aiheutti tähän ison loven ja päätimme kehittää uuden tavan kerätä varoja luokan oppilaille. Päädyimme ottamaan yhteyttä Lifehairiin. Ei mennyt kauaa, kun oppilaat jo piirsivät kilpaa etikettiä suihkusaippuaan. Lopulta meillä oli niin paljon hienoja piirustuksia, että oppilaat äänestivät niistä kolme parasta ja laitoimme ne kaikki etikettiin. Myyminen osoittautui helpoksi, kun kaikille tutuille esiteltiin oman luokan piirustustaitoja suurella ylpeydellä. Myös taloudellinen tuotto oli selvästi parempi kuin tapahtumien järjestämisestä saatava.

Anna, Raholan koulun 4. luokan vanhempi

2. Varainhankinta ilman omaa tuotetta

  • Joskus on helpompi lähteä liikkeelle pienellä määrällä myytäviä tuotteita, ilman myyntipainetta.
  • Varainhankinta toteutetaan meidän omien olemassa olevia tuotteita ja tuotekassia hyödyntäen.
  • Voitte liittää tuotekassiin esimerkiksi oman postikortin, jossa kerrotte itsestänne ja tavoitteistanne varainkeruun osalta

Varainkeruu leirikoulun rahoittamiseksi

”Etsimme helppoa tapaa kerätä varoja lasten leirikoulua varten. Jotain sellaista, jota olisi mieluisa ostaa ja joka menisi varmasti käyttöön. Otimme yhteyttä Lifehairiin. Kahden puhelun jälkeen meillä oli valmiina Lifehairin tuotekassi, joka sisälsi Bamalama-shampoon ja -hoitoaineen. Lisäksi kassissa oli kiitoskortti, jossa oli alennuskuponki yrityksen verkkokauppaan. Lisäsimme tuotekassiin vielä oman postikortin, jossa oli oppilaiden piirtämä kuva sekä tarina meidän luokasta ja tulevasta leirikoulusta. Tätä oli erittäin helppo myydä! Erityispisteet siitä, että meidän ei tarvinnut ottaa satoja pulloja myyntiin. Pääsimme alkuun pienellä erällä, joka auttoi valamaan uskoa meidän pieniin myyntitykkeihimme. Tavoitteet tulivat täyteen ja seuraavaksi on aika leireillä.

Simopekka, Vuoreksen koulun 6. luokan vanhempi

Olkaa rohkeasti yhteydessä. Löydämme varmasti teille sopivan tavan varainkeruuseen. Mietitään yhdessä millä keinoilla tavoitteistanne ja tarinastanne kerrotaan tukijoille.

050 543 28118
info@lifehair.fi

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Sähköposti*